7 C
Vinkovci
Srijeda, 5. listopada 2022.

Vinkovački HDZ uz ministricu Žalac

Više od autora

- vl promo-


Marija Gerovac
Marija Gerovachttp://novosti.hr
marija.gerovac@novosti.hr

Danas se nakon svakodnevnih medijskih napisao oko ministrice Regionalnog razvoja i Fondova EU i sumnje u unutarstranačka previranja i podmetanja oglasio i Gradski odbor HDZ- Vinkovci u kojemu stoji bezuvjetna podrška Žalac. Priopćenje donosimo u cijelosti:

Obzirom na učestale medijske napade na ministricu Gabrijelu Žalac u protekla tri tjedna, želimo joj kao Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Vinkovci dati punu podršku u njenom dosadašnjem i budućem radu.

Gabrijela Žalac jedna je od rijetkih Vinkovčana koji nisu zaboravili svoj grad i županiju nakon što ih je posao odveo u glavni grad. Od kada je na čelu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, u naš grad kroz razne projekte, osigurala je gotovo 600 000 000 kuna što je u velikoj mjeri omogućilo preduvjete za nužan gospodarski razvoj i zadržavanje ljudi na našim prostorima.

Posebno nam je drago što našu Gabrijelu, unatoč brojnim obvezama, i danas možemo vidjeti na svim manifestacijama u gradu i Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Ne želeći komentirati sve medijske napise i podmetanja, ovim putem još jednom želimo dati punu podršku ministrici Gabrijeli Žalac zbog izuzetnih uspjeha u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije koje joj uistinu nitko ne može osporiti, uvjereni da će se i dalje nesebično zalagati za razvoj kako svojih Vinkovaca, naše Slavonije tako i cijele Republike Hrvatske.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno