18 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

Vinkovačku modnu priču ispričale 22 djevojčice, 2 dječaka i 16 djevojaka

Više od autora

- vl promo-

Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Udruženje manekena Loreena Vinkovci ove godine slavi 18. rođendan. Proslava je počela u svibnju modnom revijom u jednom domu za starije i nemoćne, nastavila se večerašnjom Vinkovci Fashion Night, a završit će s Večeri mode i ljepote u rujnu.

U vinkovačkoj pješačkoj zoni održana je danas osma po redu modna revija Udruženja manekena Loreena koja već tradicionalno u ovo doba godine na crveni tepih donosi kolekciju proljeće/ljeto. “Spektakularna će ovo noć biti za sve ljubitelje mode”, željno je iščekivao organizator Mario Kokaj početak revije svima poznatije kao Vinkovci Fashion Night, a na kraju večeri zaključuje – uistinu je bila.

Brojni Vinkovčani okupljeni oko crvenog tepiha imali su priliku vidjeti 22 djevojčice, dva hrabra dječaka i 16 djevojaka iz Loreene i Osijeka. Oni su “prošetali” kolekciju vinkovačkih modnih butika te Srednje strukovne škola koja, napominje organizator, uvijek ima puno toga zanimljivoga za pokazati.

“Htjeli smo napraviti jednu veliku modnu priču u sklopu Vinkovačkog ljeta i donijeti poseban događaj za naš grad. Idemo dalje, idemo naprijed, puno toga nas još čeka”, rekao je Kokaj.

Među velikim brojem gledatelja bio je i gradonačelnik Ivan Bosančić koji je pružio apsolutnu podršku ovom eventu te poželio mu, ne osam, nego još osamdeset puta održavanja.

“Sve pohvale Mariju Kokaju koji već osmi put organizira ovako lijep događaj u kojemu okupi sve domaće – naše domaće djevojke, našu vinkovačku školu i domaće obrtnike koji imaju svoje određene brendove. Pozivam sve Vinkovčane da se ubuduće odazovu ovakvim zbivanjima, da bodre naše djevojke, a i da damo poticaj obrtnicima jer oni zapošljavaju naše sugrađane”, istaknuo je gradonačelnik.

Recimo još kako Udruženje manekena Loreena Vinkovci trenutno broji oko 30 članova te 40 malih dječaka i djevojčica. Međutim, podsjeća Mario Kokaj, nakon ovakvih događaja interes drastično naraste i broj članova dodatno naraste. “Svi žele biti dio ove velike modne priče u Vinkovcima”, zaključuje.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno