23 C
Vinkovci
Utorak, 16. kolovoza 2022.

Vinkovčani pomeli konkurenciju na teniskom turniru u Županji

Više od autora

- vl promo-

Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Teniski klub „Županja 1881” bio je domaćin 26. Otvorenog prvenstva Županje na kojemu je u 3 dana i 7 kategorija nastupilo rekordnih 135 natjecatelja (32 seniora, 26 rekreativaca A, 28 rekreativaca B, 16 veterana 40+, 16 veterana 50+, 10 veterana 60+ i 7 dama).

U glavnoj seniorskoj konkurenciji turnir je osvojio Domagoj Sekošan (Tweener Zagreb) kojem je pripao  iznos od 1500 kuna, Vinkovčanin Domagoj Bubalo pobijedio je kod rekreativaca A, dok je domaći tenisač Ratko Đurić osvojio turnir rekreativci B. Veteranski turniri u potpunosti su pripali Vinkovčanima, u kategoriji 40+ naslov je otišao u ruke Marija Lučića, a 50+ turnir osvojio je Marinko Ljoljo. U najstarijom kategoriji pobjedničkim peharom se okrunio Nikola Štefanac iz TK Vinkovci. U konkurenciji dama najbolja je bila Suzana Hardi iz Đakova.

„Zahvaljujemo svi sudionicima turnira i nadamo se njihovom dolasku i iduće godine, a ako je bilo nekih propusta, ispričavamo se i nadamo se da nam nećete zamjeriti”, poručili su organizatori ovog iznimno jakog turnira.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno