6 C
Vinkovci
Nedjelja, 27. studenoga 2022.

Vinkovčanke pružile dobar otpor protiv prvoligaša

Više od autora

- vl promo-


Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Odbojkašice vinkovačkog kluba u prvom su kolu Hrvatskog odbojkaškog kupa Snježane Ušić bile domaćin prvoligaškoj ekipi HAOK Rijeka. U vinkovačkoj dvorani Gimnazije M. A. Reljkovića bolje su bile gošće iz Rijeke s ukupnih 3:0.

U prvom setu prisutna je bila početna trema kod domaćih igračica što i ne čudi s obzirom na to da se preko mreže našao HAOK Rijeka. Vinkovčanke nisu do kraja pustile ruku i prvi set otišao je uvjerljivo na riječku stranu (11:25). U drugom setu gledali smo drugačiju igru domaćina koji se u egalu nosio s prvoligaškom ekipom. Tomićeva ekipa borila se i u nekim trenucima bila ravnopravna s moćnom Rijekom. Mogao je drugi set završiti drugačije da je kod rezultata 18:18 bilo malo sportske sreće i da je koji poen otišao na domaću stranu, no Rijeka je u tim trenucima imala mirniju ruku i odnijela set na svoju stranu (25:19). ŽOK Vinkovci je i u trećem setu pružio solidnu igru i djevojke su se borile do zadnjeg poena i dobro namučile Rijeku koja je s identičnih 25:19 upisala pobjedu i prolaz u sljedeću fazu kupa.

Tomićeve odbojkašice nemaju za čim žaliti, pružile su otpor kvalitetnijem suparniku i dale sve od sebe te mogu s optimizmom čekati nastavak prvenstva i pohod na veći rang.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno