2 C
Vinkovci
Petak, 8. prosinca 2023.

Vrlo uspješan vikend za Teniski klub Vinkovci

Više od autora

- vl promo-

Članovi Teniskog kluba Vinkovci nastupali su diljem Hrvatske i ostvarili su vrlo dobre rezultate na odigranim turnirima.

Prelog je bio domaćin Otvorenog prvenstva Hrvatske do 12 godina na kojem je igrala i vinkovačka uzdanica Rafael Halužan koji se plasirao na odlično 3. mjesto u konkurenciji od 18 dječaka.

Foto: TK Vinkovci, Rafael Halužana

U Cerni se po prvi puta održalo natjecanje pod imenom Cerna Open u konkurenciji parova, a na vodećim pozicijama završili su tenisači Tenis kluba Vinkovci. Kombinacija Domagoj Bubalo (TK Vinkovci) i Željko Mihovilić (TK Županja 1881) u finalu je svladala Mladena i Filipa Andrića (TK Vinkovci).Foto: TK Vinkovci, Nina Marić i Jakov Rimac

Borovo Naselje ugostilo je mališane do osam i deset godina starosti. Vinkovčanke Irina Jovanovac i Lana Novaković osvojile su drugo mjesto u konkurenciji djevojčica do osam godina, dok je kod dječaka do deset godina na najviše postolje stao Borna Marić. Na istom turniru dobre rezultate ostvarili su i Ivano Dujić (2. mjesto), Emanuel Halužana (3. mjesto) i Ella Menđušić (2. mjesto).

Uspješan vikend zaokružili su Jakov Rimac i Nina Marić koji su se plasirali na 2., odnosno 3. mjesto na turniru u Županji.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno