15 C
Vinkovci
Subota, 21. svibnja 2022.

VSŽ: Prijave za ostvarivanje prava na pomoć umirovljenicima za 2022. godinu.

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr
Vukovarsko-srijemska županija raspisala je Javni poziv za podnošenje prijava za ostvarivanje prava na pomoć umirovljenicima sa prebivalištem na području Vukovarsko-srijemske županije za 2022. godinu.

Poziv se odnosi na pomoć osobama korisnicima mirovinskog prava s prebivalištem na području Vukovarsko-srijemske županije  u obliku vrijednosnog poklon bona, a Vukovarsko-srijemska županija će prijaviteljima koji ispunjavaju uvjete, osigurati vrijednosni poklon bon u iznosu 600,00 kuna, do najviše tri puta tijekom godine.

Javni poziv je otvoren 30 dana od dana objave na službenim internetskim stranicama Vukovarsko-srijemske županije.

Uvjeti koje moraju ispunjavati prijavitelji su:

  1. Prebivalište odnosno stalni boravak na području Vukovarsko-srijemske županije posljednjih godinu dana prije podnošenja zahtjeva,

2. Podnositelj zahtjeva mora biti korisnik mirovinskog prava u RH ili u inozemstvu

3. Mjesečni iznos mirovinskih primanja u mjesecu prije podnošenja zahtjeva ne smije prelaziti cenzus: za samca 1.000,00 kuna, za dvočlanu obitelj 2.000,00 kuna

4. Podnositelj zahtjeva i supružnik ili izvanbračni drug  ne smije imati nikakve druge prihode (od imovine, od kapitalnih ulaganja, dionica i sl.) osim primanja po osnovi mirovinskog prava.

Javni poziv

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno