Vukovarsko-srijemska županija danas je izvjestila o promjeni radnog vremena upravnih tiijela.
S obzirom na pad broja oboljelih osoba i ukidanje mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske uslijed epidemije koronavirusa, navodi se, od 12. svibnja 2020. godine upravna tijela Vukovarsko-srijemske županije imaju radno vrijeme od 7:30 do 15:30 sati.
Upravna tijela rad obavljat će neposredni rad sa strankama uz prethodnu najavu elektroničkim ili telefonskim putem, pod uvjetom da zahtjev stranke nije moguće riješit bez prisutnosti iste (kontakt podaci upravnih odjela i službi nalaze se  web stranici Vukovarsko-srijemske županije).
Kako bismo osigurali uspješno sprječavanje širenja bolesti, a u svezi s gore navedenim, potrebno je pridržavati se preporučenih epidemioloških mjera poručuju iz Vukovarsko-srijemske županije uz zamolbu građanima da se pridržavaju predviđenih mjera.
A prije ulaska u službene prostorije Vukovarsko-srijemske županije sve stranke bit će upućene na korištenje dezinfekcijskog sredstva za ruke i mjerenje tjelesne temperature te će se propuštati sukladno uputama ovlaštene osobe na ulazu, kako bi se izbjegla zadržavanja u zatvorenim javnim prostorima.