13 C
Vinkovci
Subota, 28. svibnja 2022.

Vukovarskoj bolnici uručena donacija vrijednosti gotovo 168 tisuća kuna

Više od autora

- vl promo-
Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

Odjelu ginekologije i opstetricije Nacionalne memorijalne bolnice Vukovar uručena je donacija ukupne vrijednosti 167.771 kuna u ime Kluba roditelja nedonoščadi “Palčići” i navijača Dinama – BBB. 

Vukovarskoj bolnici doniran je stolić za reanimaciju novorođenčadi i nedonoščadi, fototerapijska posteljica, torba za reanimaciju i transport te napredni perfuzor. Doktor medicine i voditelj odjela za pedijatriju Nacionalne memorijalne bolnice Vukovar Davor Bandić naglasio je koliko je važna ova donacija i što znači za budući rad zdravstvenih radnika i njegu najmanjih pacijenata. “Bitno je naglasiti da je ova donacija kreirana prema našim potrebama i zahtjevima te smo doista dobili najbolje uređaje. Želim zahvaliti svima koji su sudjelovali u ovoj vrijednoj donaciji”, istaknuo je Bandić.

Donatorima se zahvalila i Željka Nakić Merkić, neonatologinja koja kao odjelni liječnik većinu radnog vremena provodi na odjelu neonatologije s najmanjom populacijom. “Veliko hvala ovoj akciji, Klubu roditelja nedonoščadi Palčići i navijačima Dinama te svima koji su bili uključeni jer ste ovom vrijednom donacijom pomogli u našem svakidašnjem radu”, zaključila je Nakić Merkić.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno