3 C
Vinkovci
Četvrtak, 7. prosinca 2023.

Zele i Tony Martin prije nastupa Deep Purplea

Više od autora

- vl promo-

Zele Lipovača & Tony Martin (specijalni gosti Deep Purpleu) [St]

Dana 16. svibnja zagrebačka Arena ugostit će velikane rocka, grupu Deep Purple. Svojim nastupom koncert će uveličati i specijalni gosti u vidu Divljih jagoda. Ovaj legendarni bend, koji u 2017. godine započinje sa obilježavanjem četrdesetogodišnjice uspješnog djelovanja na glazbenoj sceni, na ovom koncertu udružio je snage s čuvenim vokalom Tonyjem Martinom, poznatom kao pjevačem legendarne grupe Black Sabbath u kojoj je proveo punih deset godina, uz mnogo studijskih albuma i svjetskih turneja.

Koncert u zagrebačkoj Areni biti će njihovo prvo i ekskluzivno live pojavljivanje na kojem će osim specijalnog i nestandardnog seta hitova Divljih Jagoda odsvirati i neke najveće hitove grupe Black Sabbath poput ‘Paranoid’, ‘Heaven And Hell’ ili ‘Headless Cross’.Osim toga, na pozornici nas očekuje još iznenađenja, a njih ćete moći vidjeti samo i isključivo na ovom koncertu. Za fanove koji nisu detaljnije upućeni u četrdeset godina rada Divljih Jagoda i preko 4 000 000 prodanih nosača zvuka, uz nezaboravne hitove poput ‘Motori’, ‘Šejla’, ‘Kap po Kap’, ‘Jedina moja’, ‘Krivo je more’, ‘Konji’, jako je zanimljiv podatak da je sadašnji klavijaturist Deep Purplea Don Airey bio klavijaturist engleske inačice Divljih jagoda, odnosno Wild Strawberries i da je svirao klavijature na istoimenom albumu. Hoće li se priključiti Divljim jagodama na pozornici, nek bude iznenađenje!

Prvu zajedničku suradnju osnivača Divljih Jagode Zele Lipovače i Tony Martina poslušajte u prepjevu hita Divljih Jagoda, koji se skupa s Tonyem zove ‘Missing You’

ZELE & TONY MARTIN: MISSING YOU [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno