U drugom kolu 11. kola HEP Superlige STK Cibalia odradila je vrhunski posao i došla do sedme pobjede u sezoni. Ovoga puta „nastradao” je STK Dugo Selo, a bili su bolji Vinkovčani rezultatom 3:1.

U neformalnom razgovoru uoči mečeva 11. kola sa sportskim direktorom vinkovačkog kluba Konstantinom Vučinićem saznali smo da bi u klubu bili „na konju i u nebesima” kada bi ostvarili dvije pobjede od tri meča koji su imali prethodnog vikenda. To su i ostvarili i sada bez previše opterećenja mogu otputovati na posljednja gostovanja ove sezone. Prvi na teren kao i skoro svaki put ove sezone izašao je Ivan Zeljko i uvjerljivo svladao Luku Zlatkova 3:0. Gosti su se vratili u život nakon što je Luka Martinek pobijedio kapetana Cibalije istim rezultatom.

Tomislav Biber vratio je prednost na domaću stranu nakon trećeg dvoboja u uzbudljivom meču. Bilo je 3:0 za Bibera i Cibaliji je trebao još jedan bod za ukupnu pobjedu, a osigurao ga je prvi vinkovački reket Ivan Zeljko perfektom izvedbom protiv Luke Martineka koji ima jedan od najboljih skorova pobjeda i poraza u najelitnijem rangu hrvatskog stolnog tenisa.