U čarobnom svijetu vjenčanja sve mora biti savršeno – od hrane, glazbe i vjenčanice do onih najsitnijih detalja koji će ovaj dan učiniti posebnim. Stoga planiranje vjenčanja može biti izrazito stresno jer mladenci moraju voditi računa o svakoj stavci. Kako bi pomogle mladencima i učinile njihov da što ljepšim i svečanijim, prijateljice Lucija i Bernarda osmislile su LuBe dizajn, obrt za specijalne dizajnerske djelatnosti i usluge.

Lucija Bebić i Bernarda Čepo najbolje su prijateljice i kume koje su svoje dugogodišnje prijateljstvo okrunile i zajedničkim poslom. Svi koji ih poznaju reći će vam da su pozitivne i nasmijane, no istovremeno zahtjevne jer uvijek teže savršenstvu. No, možda je upravo to ono u čemu leži tajna njihovog uspjeha jer niti jedan njihov klijent neće ostati nezadovoljan. Ljubav prema dekoraciji dovela ih je do pokretanja branda LuBe dizajn u kojemu, kako kažu, istinski uživaju.

„Često smo komentirale naše tržište i pomanjkanje ovakvih stvari na našem području. Uvijek su nas zanimale organizacije događaja koja bi bila kreativno popraćena. Vizualni smo tipovi i vodile smo se time da ako se upuštamo u to, to mora biti nešto drugačije“, pojašnjavaju Bernarda i Lucija kako su došle na ideju. Ističu kako je u ovom poslu velika prednost što su same svoj šef i što imaju moć odlučivanja o vlastitom brandu i smjeru u kojemu idu, stoga zadovoljstva zbog toga što rade upravo to ni u jednom trenutku ne nedostaje. „Neophodno je da volite vjenčanja i da imate podršku najbližih“, dodaju ove mlade kreativke.

LuBe dizajn fokusiran je na foto kutak. Simpatičan je to detalj svakog vjenčanja u kojemu gosti i mladenci posebno uživaju. Stoga je važno posebnu pozornost posvetiti ovom kutku jer osim zabave donosi i lijepu uspomenu za cijeli život. Stil po kojemu možemo prepoznati ove dizajnerice je zlatni asortiman za koji kažu da je spoj elegancije i nečeg nesvakidašnjeg, a kada smo ih upitali koji projekti su im do sada bili najdraži – samo su se nasmijale: „Mi za svaki naš novi projekt kažemo: „Eeee, ovo nam je do sada najbolje!“ To nam je zapravo samo dodatna motivacija, s obzirom da smo u ovaj posao ušle srcem“.

Kao i na ostatak gospodarstva, epidemija koronavirusa utjecala je i na industriju vjenčanja, pa tako i na rad LuBe dizajna. Međutim, Lucija i Bernarda nisu nezadovoljne jer su svjesne da su to stvari na koje nitko ne može utjecati, a da pokažu svoju kreativnost imat će novu priliku, budući da je dosta vjenčanja prebačeno na sljedeću godinu.

„U ovom poslu smo manje od godinu dana. Od budućnosti puno očekujemo, ali jednako toliko smo voljne i dati. Ovaj posao traži stalno ulaganje i inovaciju stvari, stoga u skoroj budućnosti planiramo dekoriranje evenata – krštenja, dječji rođendani i djevojačke večeri te se nadamo da će i to biti nešto što će ljudi prepoznati“, složne su prijateljice.

Spomenimo još kako LuBe dizajn možete pronaći na Facebooku i Instagramu.