- Tekst se nastavlja ispod oglasa -
Svakog dana sve smo bliže održavanju 12. Rock Marinfesta pa je tako vrijeme da vam najavimo još nekoliko aktivnosti vezanih uz ovaj memorijalni događaj u organizaciji Udruge osoba s invaliditetom Bubamara.
Tako će se press konferencija 12. Rock Marinfesta održati u četvrtak 12. prosinca u Centru kulture Walkow s početkom u 12:00 sati, gdje će nazočnim novinarima i ostalim znatiželjnicima program 12. Rock Marinfesta predstaviti Ivan Grigić, ispred Bubamare, te Goran Čelig u svojstvu umjetničkog suradnika. Novost je da će pressicu uživo prenositi Vinkovačka televizija.
Najava festivala ići će i u emisiji “2 hours of pulp fiction” u utorak 17. prosinca u terminu od 21:00 do 23:00 sata nakon čega se Marinfest seli na Vinkovačku Plavu 19. prosinca u emisiju “Tu oko nas”. Naravno, o detaljima 12. Rock Marinfesta idućih dana najviše ćete saznati prateći platforme medijskih pokrovitelja, Vinkovačke televizije, Novosti kao i Glasa Slavonije.
Napominjemo kako je ovogodišnji Rock Marinfest dobio i službenog fotografa a u tom će se svojstvu ove godine naći mlada Vinkovčanka, Nikolina Živković, studentica i vrlo vrijedna djelatnica Novosti d.o.o.
Ulaznice po cijeni od 40,00 kn i dalje možete kupiti u Medusi (Hansa Dietricha Genschera 2), Jazz (Trg dr. Franje Tuđmana 2), Rock clubu Saloon 1 (Glagoljaška 15), rockabilly baru Hang Loose (Bana Josipa Jelačića 135a) i Centru kulture Walkow (Hansa Dietricha Genschera 23c). Na dan koncerta ulaznice će stojati 60,00 kn.
Na ovogodišnjem Marinfestu koji se održava u prostoru Vanille Cluba nastupit će acoustic indie rockera Darko Jakuš Jale, mlada vinkovačku hip-hop uzdanica AnteBiotik, rockeri the Karambol, kultna Septica, rock ‘n’ roll veteran Zoran Čalić s pratećim Bandom, rodonačelnici soničnog garage punk-bluesa Erotic Biljan & His Heretics te u svojstvu gosta splitski reper Krešo Bengalka.
Po prvi put, za after party pobrinut će se naš poznati vinkovački DJ, radio voditelj i producent – Siky.
Kao i svi prethodni festivali tako nam i ovaj 12. dolazi u organizaciji Udruge s invaliditetom Bubamara a glavni medijski pokrovitelji su Vinkovačka televizija, Novosti i Glas Slavonije.