23 C
Vinkovci
Utorak, 30. travnja 2024.

Saša Novak ponovno u Hard Placeu: dobra svirka i velika iznenađenja!

Više od autora

- vl promo-

Saša Novak (koncert Hard Place, ponovo) [St1]

Na pitanje kako to da se odlučio ponovo za Hard Place’, Saša izjavljuje: ‘ne samo da mi je taj dan ostao u sjećanju zbog emocija koje se ne mogu ni na koji način ponoviti jer se naime radi o povratničkom koncertu nakon više od 20 godina pauze, nego je i Hard Place izuzetno dobar rokenrol klub, osjeća se dobri duh rokenrola’.

I ovaj put se Saša pobrinuo za iznenađenje. Osim što se uz njega na pozornici pojavljuju sjajna imena zagrebačke rock scene (Piko, Udo, Toni ), Saša ima i goste: Vis Pardon. Bend koji uz producentsku palicu Pike Stančića i svojim nastupom dokazuje da pred njima stoji bogata muzička budućnost.

Iznenađenjima tu nije kraj. Svakom posjetitelju Saša daruje specijalno download izdanje svog EP iz 2011. godine sa naslovom: ‘Once Upon A Time’. Na pitanje kako da se odlučio na taj korak, sa smiješkom odgovara: It`s only Rock`n`roll, but I like it!

Saša je ovih dana boravio u Hrvatskoj, sa bendom je uvježbavao novi materijal, a isto tako i snimao video spot za svoj novi single ‘Povedi me’ koji se uskoro treba pojaviti na tržištu. Riječ je o ljubavnoj pjesmi sa veoma naglašenim ritmom, modernom produkcijom i pjevnim refrenom koji će zasigurno osvoiti kako mlađu tako i stariju publiku. Na pjesmi gostuje kao i obično Sašina kćerka Filia, i svojim ljupkim glasom obogaćuje pjesmu.



Saša Novak (koncert Hard Place, ponovo) [St2]

Da li je na pomolu juriš i na hrvatske top liste?

Usput saznajemo da se njegov zadnji hit single ‘Morgen’ u međuvremenu vrti ne samo u Njemačkoj i Austriji, nego su radio postaje iz Danske, Švicarske i Grčke pokazale interes, i uvrstile pjesmu u svoj program. Još jedan dokaz da dobra muzika ne poznaje granice.

Svako ko se pojavi na koncertu 29.4.2017. u Hard Place nikad neće požaliti. Bit će to sjajna prilika da se posjetitelji dobro zabave, uz odličan rokenrol sa solo projekata: ‘Once Upon A Time’ i ‘minimalKA’, i ponesu sa sobom ne samo dobre vibracije nego i poklon koji će ih još dugo podsjećati na taj nezaboravan koncert.

SAŠA NOVAK: MORGEN [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno