23 C
Vinkovci
Četvrtak, 19. rujna 2024.

U prometnoj nesreći na vinkovačkoj južnoj obilaznici lakše ozlijeđeno petero osoba

Više od autora

- vl promo-

Jučer se dogodila prometna nesreća na vinkovačkoj južnoj obilaznici (D46-nasuprot Vinkovačkog Novog Sela), kako smo i izvijestili na našem portalu novosti.hr.

Očevidom je utvrđeno da je 21-godišnjak iz Vinkovaca, upravljao osobnim vozilom marke „Passat“ vinkovačkih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom ceste vinkovačke obilaznice, priopćila je Policijska uprava Vukovarsko-srijemske.

Uslijed prometnim znakom zabranjenog pretjecanja osobnih vozila, 21-godišnjak je preko pune razdjelne prometne trake, neoprezno krenuo pretjecati vozilo u istoj prometnoj traci, marke „Golf“ također vinkovačkih registracijskih oznaka, kao i osobno vozilo marke „BMW“ vinkovačkih registracijskih oznaka koje se kretalo ispred „Golfa“. Došlo je do udara „Passat-a“ u lijevi dio „BMW-a“ te su oba vozila preko zemljane bankine završila u odvodnim kanalima. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 21- godišnji vozač koji je prouzročio prometnu nesreću, kao i vozač „BMW-a“ i troje putnika u njegovu vozilu.

Očevidom prometne nesreće utvrđeno je i kako 21-godišnjak nije koristio sigurnosni pojas prema pravilima i preporukama proizvođača vozila. Zbog provođenja očevida promet je bio obustavljen od 18,30 do 23,35 sati. Vozač je zbog počinjenih prekršaja kojima je izazvao prometnu nesreću prekršajnom prijavom procesuiran.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno