23 C
Vinkovci
Četvrtak, 19. rujna 2024.

Rukometaši slavili i na gostovanju u Križevcima

Više od autora

- vl promo-

RK Bjelin Spačva Vinkovci nastavlja s odličnim igrama i nevjerojatnom formom u Paket24 Premijer ligi. Naši su rukometaši jučer gostovali u Križevcima kod RK KTC, a upisali su pobjedu rezultatom 25:17 (11:10).

Veći dio prvog poluvremena izmjenjivalo se vodstvo, a to potvrđuje podatak da je najveću prednost imao domaći sastav pri rezultatu 4:2. Ipak, do isteka 30. minute Bjelin Spačva uspijeva na predah otići s minimalnom prednošću.

U nastavku su Vinkovčani od prve minute ubacili u veću brzinu, a prvi puta su imali prednost od pet pogodaka pri rezultatu 18:13. Međutim, Križevčani tu rade seriju 4:0 i dolaze na samog gol zaostatka. Ali, do kraja utakmice KTC nije postigao niti jedan pogodak, dok gosti rade seriju 7:0 i dolaze do nove vrlo bitne pobjede.

Marin Greganić predvodio je napad Bjelin Spačve s 8 pogodaka, dok je 5 na svom kontu imao Filip Mažurana. Kod KTC-a najraspoloženiji pojedinci bili su Robert Marković i Nikola Mirosavljević, koji su se u listu strijelaca upisali 4 puta.

Naši rukometaši nalaze se trenutno na drugom mjesto Paket24 Premijer lige skupine B, a momčad trenera Josipa Mečića ima 8 osvojenih bodova i utakmicu manje. U sljedećem susretu u našem će gradu gostovati RK Nexe iz Našica, s spektakl protiv jakog kluba zakazan je za subotu s početkom u 19:30. 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno