23 C
Vinkovci
Četvrtak, 19. rujna 2024.

Judo klub Olimp osvojio ekipno srebro u Osijeku

Više od autora

- vl promo-

U Osijeku je u dvorani Gradski vrt održan 16. Memorijal Josipa Potneka na kojem je nastupilo 418 natjecatelja iz 29 klubova iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Srbije i Bosne i Hercegovine uzrasta od U8 do U18. Judo klub „Olimp“ Vinkovci nastupio je s 35 natjecatelja, a 7 natjecatelja nastupilo je u duplom startu (u svom i starijem uzrastu). Osvojili su 10 zlatnih, 8 srebrnih i 18 brončanih odličja, 3 peta mjesta i 2 sedma mjesta.

FOTO: Judo klub Olimp Vinkovci

Prvo mjesto osvojili su Lorena Rožić, Nina Pehar, Leon Tomić, Noa Dragičević, Marta Markota, Tomislava Farago (U12), Filip Markota, Ema Markota u dva uzrasta (U14 i U16) i Dora Kordić.

Drugo mjesto osvojili su Mila Čoko, Jakob Vulić, Tomislava Farago (U10), Marta Radilj, Tena Segat (U12), Dea Smolčić (U14), Mateo Lovrić i Noa Reljanović (U16).

Treće mjesto osvojili su Noa Đukić, Magdalena Piri, Vedran Bader, Filip Patrčević, Toma Vukoja, Sonja Krtić Landeka (U12 i U14), Petra Štivić, Tena Segat (U14), Ana Vrus (U12 i U14), Dorijan Patrčević, Matej Markota, Dorijan Dorić, Dea Smolčić (U16), Nina Dragičević, Mihailo Zavođa i Noa Reljanović (U18).

Peto mjesto osvojili su Rafael Pezić, Tin Bosančić i Luka Šarić, sedmo mjesto Ana Zovko i David Jakuš, a deveto Karlo Škrobo.

FOTO: Judo klub Olimp Vinkovci

U ukupnom poretku Judo klub „Olimp“ Vinkovci osvojilo je 2. mjesto s 42 pojedinačna nastupa iza prvoplasirane ekipe JK Mahnjača iz Bosne i Hercegovine s 53 pojedinačna nastupa. Trećeplasirana ekipa imala je 59 pojedinačnih nastupa na natjecanju.

Ukupni poredak klubova određuje se prema ukupnom broju bodova ostvarenom u pojedinačnim kategorijama. U kategorijama s većim brojem natjecatelja plasman od 1. do 3. mjesta boduje se većim brojem bodova, dok se u kategorijama s manjim brojem natjecatelja plasman boduje manjim brojem bodova.

FOTO: Judo klub Olimp Vinkovci

Članovi Judo kluba „Olimp“ Vinkovci nastavljaju s pripremama za turnire iz kalendara Hrvatskog judo saveza koji ih očekuju do kraja godine.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno