23 C
Vinkovci
Četvrtak, 19. rujna 2024.

Na ovogodišnjem turniru 90 ekipa u čak 10 kategorija

Više od autora

- vl promo-

Čekanju je došao kraj, sutra kreće nadmetanje u malom nogometu u „hramu malog nogometa” u dvorani na Lapovcima!

„Na ovogodišnjem turniru prijavljeno je 90 ekipa, iznimno smo zadovoljni brojkom. Uvijek smo tu negdje od 87 do 100 ekipa, a ove godine imamo ravno 16 seniorskih ekipa, tako da nam je to zgodno jer ćemo staviti četiri grupe po četiri, a dva će ostvariti prolazak dalje. Sve skupa je deset kategorija, a tri ekipe su djevojaka, što nam je izuzetno drago”, rekao je jedan od organizatora Ivica Aničić.

Kao i svake godine, za najbolje ekipe i individualce pripremljene su nagrade, pehare i medalje. Što se seniora tiče, najbolje četiri ekipe dijelit će novčanu nagradu od 3200 eura, a iznos je povećan u odnosu na prošlu godinu.

„Turnir će i ove godine imati humanitarni karakter, ponovno ćemo jedan dio sredstava dati samoposluzi u Vinkovcima. Ponuda pića i hrane je također osigurana, a mislim da ćemo ponovno ovim događajem uveličati Božić i praznike Vinkovčanima”, dodao je.

Također, svake godine uručuje se i priznanje „Lokosi” za promicanje malog nogometa. „Dosad su to laskavo priznanje na finalnoj večeri pred punim tribinama dvorane na Lapovcima primili Pavo Tustonjić, Ivan Karlić, Slave Kovačević, Miron Veselčić, Joška Muškić, sve redom osobe koje su svojim potezima i igrama, uspjesima ili nesebičnom organizacijom zaslužne za promociju vinkovačkog malog nogometa”, dodaju organizatori.

FOTO: Zimski malonogometni turnir “Lapovci” 2024

Večeras je u 18 sati ždrijeb u CB Žiži, a malonogometno nadmetanje kreće sutra. Na Facebook stranici turnira možete pratiti detaljan raspored i satnicu utakmica.

„Pozivam sve da dođu na Lapovce, za svakog ima ponešto. Ne moraju gledatelji biti fanatici malog nogometa, ali jako je simpatično vidjeti djecu od 6 ili 7 godina kako se oni bore s loptom, ali i veterane koji imaju žar kao da imaju 20 godina. Također, u seniorima možemo primijetiti igrače iz MNK Vinkovci – Učilište Studium i MNK Aurelia Futsal koji će biti raspoređeni u više ekipa. Također, ima i kvartovskih ekipa koji će uzeti simpatije gledatelji, a nekima je samo cilj sudjelovati”, zaključuje Aničić.

FOTO: Zimski malonogometni turnir “Lapovci” 2024

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno