22 C
Vinkovci
Utorak, 30. travnja 2024.

EoT snimili spot za Nepravdu

Više od autora

- vl promo-

Karlovački alter rock-metal bend EoT predstavlja videospot ‘Nepravda’. Nakon pobjeda na čak šest demo festivala (Mack Production, O’Rock festival, Rat bendova, Glas mladih, Croatia Bike Week gitarijada i Rovinj Music Festival), odličnih singlova ‘Balkanska fiskultura’, ‘U čemu je bit?’, ‘Bye bye’, ‘Naš mali planet’ i ‘Defibrilacija’  te hvaljenog debitantskog albuma ‘Defibrilacija’, EoT nastavlja u istom – sirovom, nabrijanom, bučnom i razarajućem – ritmu.
‘Svaki novi dan predstavlja novu borbu, nekada svaki dan moramo ispočetka, u koegzistenciji s okolinom koja u nedostatku znanja da izvan granica ove države postoji svijet koji je upoznao nadu i napredak, i dalje odabiru potisnutu frustraciju, pasivnu agresiju i omalovažavanje drugih zbog nemogućnosti nošenja s vlastitim problemima. Nepravda je za sve one koji se svaki dan ispočetka bore protiv struja koje postoje, jer je svijet u startu negdje zajebao stvar. Jer je čovječanstvo zaje*** stvar.” – kažu članovi EoT-a.
Glazbu i tekst potpisuje Boris Kolarić, pjesmu je snimio i producirao Marko Matijević Sekul u zagrebačkom Beton studiju”, a redatelj spota je Peđa Gvozdić.


Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno