19 C
Vinkovci
Subota, 28. rujna 2024.

Damir Dekanić podnio ostavku na mjesto župana

Više od autora

- vl promo-

Damir Dekanić na izvanrednoj konferenciji za medije podnio je ostavku na mjestu župana Vukovarsko-srijemske županije. Do sljedećih lokalnih izbora izvršnu dužnost čelnika Županije preuzima njegov dosadašnji zamjenik, Vukovarac Franjo Orešković.

TONSKI ZAPIS PRESS KONFERENCIJE U CIJELOSTI POSLUŠAJTE U NASTAVKU:

 

„S obzirom na velik interes javnosti, dužan sam se obratiti u vezi sinoćnje nesreće za koju sam mišljenja kako ju je prouzročio automobil koji se ubacivao u kolonu, a u koji sam udario svojim vozilom ne mogavši se zaustaviti. Ne želeći otežavati rad Županije, mojih suradnika, zbog ogromnih pritisaka na instituciju Županije i moju obitelj, smatram moralnim činom s današnjim danom podnijeti ostavku na mjesto župana Vukovarsko-srijemske županije”, kazao je Damir Dekanić.

Ispričao se svima koje je tijekom mandata na bilo koji način povrijedio ili zapostavio, a ujedno se i zahvalio svima koji su mu u proteklom razdoblju davali bezrezervnu potporu, kao i suradnicima na predanom radu i izgrađenom povjerenju, poželjevši da dovrše sve započete projekte.

„Zahvaljujem se Vladi Republike Hrvatske, svim ministrima i ministarstvima na ogromnoj pomoći Vukovarsko-srijemskoj županiji tijekom mog mandata. Zahvaljujem na odličnoj suradnji kolegama županima, a osobito gradonačelnicima i načelnicima općina Vukovarsko-srijemske županije s kojima me veže ne samo dobra poslovna suradnja nego i prijateljstvo”, rekao je završno zahvalivši i medijima koji su ovim, ocijenio je, “turbulentnim vremenima korektno izvještavali o svima događanjima u našoj županiji.”

„Toliko od bivšeg župana VSŽ, doviđenja!”, poručio je i time završio obraćanje medijima i javnosti.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno