14 C
Vinkovci
Subota, 28. rujna 2024.

Patrik Kordić zlatan na Prvenstvu Hrvatske

Više od autora

- vl promo-

U osječkoj dvorani Gradski vrt završeno je Prvenstvo Hrvatske u svim programima muške i ženske sportske gimnastike. Ovo rekordno PH okupilo je 550 sportaša iz 39 hrvatskih klubova. Nakon zbrajanja rezultata svih triju kola regionalnih natjecanja Gimnastički klub “Hrvatski sokol” Vinkovci predstavljala je jedna gimnastičarka i četiri gimnastičara u obaveznom programu.

U kategoriji mlađih juniorki nastupila je Ena Ivančić te zauzela 38. mjesto u konkurenciji 43 gimnastičarke.

Vinkovački gimnastičari nastupili su u dvije kategorije obaveznog programa. Kadet Ivan Podhorski bio je 19. u konkurenciji 20 natjecatelja.

Momčad mlađih juniora – Luka Krmek, Roko Maslać i Patrik Kordić zaslužili su velike čestitke osvojivši momčadski 2. mjesto. U pojedinačnoj konkurenciji, gimnastičar Patrik Kordić osvojio je zlato, Roko Maslać 5. mjesto, a Luka Krmek 12. u konkurenciji 15 gimnastičara.

FOTO: Gimnastički klub “Hrvatski Sokol” Vinkovci
FOTO: Gimnastičiki klub “Hrvatski Sokol” Vinkovci

Uz gimnastičare je bio trener Tomislav Gudek, koji je bio i sudac na ovom natjecanju, a gimnastičarku je vodila trenerica Vukosava Lozanović, dok je Dunja Perica sudila.

“Plasman ovih 5 gimnastičara na završnicu u Osijeku dokaz je talenta i upornosti naših gimnastičara, kao i truda njihovih trenera te iznimne ljubavi prema ovom teškom i prekrasnom sportu”, istaknuli su iz Gimnastičkog kluba “Hrvatski Sokol” Vinkovci.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno