22 C
Vinkovci
Četvrtak, 19. rujna 2024.

Mlada momčad Vinkovaca željna uspjeha u novoj sezoni

Više od autora

- vl promo-

HNK Vinkovci u nedjelju kreće s prvenstvenim obvezama u novoj sezoni 3. ŽNL-NS Vinkovci. Momčad je mlada i željna uspjeha, a od početka priprema na klupi je novi trener Hrvoje Tomašević, dobro poznato ime vinkovačkoj nogometnoj javnosti.

„Dosta sam zadovoljan s odazivom igrača na treninzima, žao mi je što nismo krenuli s pripremama bar desetak dana ranije. Ti dani nam nedostaju kako bi se više mogli uigrati, kao i dvije, tri prijateljske utakmice, da vidimo gdje smo. Iako, mislim da smo dosta spremni. Dobro se radi, dečki dolaze na treninge, a svi su ponovno u tome, to nam je nekako nedostajalo u proteklih nekoliko godina. Mislim da će momčad biti dosta dobra u novoj sezoni”, kazao je Tomašević dodavši kako se zahvaljuje klupskom predsjedniku Tomislavu Belji na ukazanom povjerenju.

Trener na raspolaganju ima oko 20 igrača, sastav većinom čine mladi igrači s pokojim iskusnim pojedincima, a većina igrača prošlo je klupsku školu nogometa. Novi trener seniorske momčadi istaknuo je kako uživa u svom poslu, a prije je trenirao mlađe kategorije.

„S djecom sam uvijek obožavao raditi, ali htio sam neki novi izazov. Dugo sam bio među djecom, htio sam probati nešto novo kako bih vidio gdje sam. Razlika je velika, ali jako puno igrača sam ranije trenirao, tako da sve znam. S drugima sam zajedno igrao, možda nisam igrao s četiri pojedinca koje treniram, upoznat sam vrlo dobro. Prilagodba mi nije teška, čak mi je i dobro došla ova promjena iako ovo nije moj oproštaj od djece, to je nešto najljepše za raditi. Također, smatram da sam ostavio u dobrim rukama mlađe kategorije”, kazao je.

Najstariji aktivni vinkovački nogometni klub svoj prvi prvenstveni izazov imat će sutra kada će s početkom u 17 sati gostovati u Gabošu kod NK Čelika.

„Nema imperativa, jednostavno smo se okupili, idemo utakmicu po utakmicu. Treniramo tri puta na tjednoj bazi, to je za ovaj rang itekako dobro. Ne želimo stavljati ništa ispred sebe, ništa nam ne nedostaje i mislim da ćemo biti dobro pripremljeni za prvu utakmicu i nadamo se osvajanju tri boda”, zaključio je Hrvoje Tomašević.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno