24 C
Vinkovci
Četvrtak, 19. rujna 2024.

Josip Pejić: Vukovar je kvalitetan, ali uz našu snagu i podršku navijača nadamo se pobjedi

Više od autora

- vl promo-

Nakon što su nogometaši Cibalije osvojili sedam od mogućih devet bodova u uvodna tri kola SuperSport Prve NL, pred nebeskoplavima je sutra teško gostovanje kod stopostotnog Vukovara 1991.

Otkako su Vukovarci ušli u drugoligaško društvo, ova dva kluba su do sada odigrali šest prvenstvenih utakmica. Četiri pobjede odnio je sutrašnji domaćin, dva puta su bodovi bili podijeljeni, a Cibalia još uvijek čeka prvo slavlje.

„Vukovar je kvalitetna momčad, to su dokazali i u proteklim utakmicama. Uz našu kvalitetu i podršku vjernih navijača, nadamo se pobjedi. Ovom prilikom pozivam sve naše navijače da nam budu vjetar u leđa u ponedjeljak“, kazao je za Novosti krilni napadač Josip Pejić.

Pejić je u Vinkovce stigao prošle sezone nakon što je momčad već bila formirana i uglavnom je dobivao priliku s klupe. Ipak, ove sezone 23-godišnjak uživa potpuno povjerenje trenera Sinše Sesara i trenutno se, zajedno s klupskim suigračem Juricom Bajićem, nalazi na vrhu prvenstvene liste strijelaca s tri pogotka.

„Strpljivo sam čekao svoju priliku kako bi se nametnuo treneru i momčadi. Vinkovci kao grad su sredina koja mi momentalno jako odgovara i u kojoj se u potpunosti mogu posvetiti nogometu“, zaključio je Pejić.

Susret u Borovom Naselju na rasporedu je sutra s početkom od 17 sati, očekuje se dolazak velikog broja navijača i simpatizera Cibalije. Po gradu se na više lokacija mogu pronaći transparenti s pozivom na utakmicu, stoga dođite i podržite nebeskoplave u novom županijskom srazu.

U slučaju pobjede, Vinkovačni bi samostalno izbili na prvo mjesto prvenstvene ljestvice, s remijem bi Cibalia bila četvrta, a poraz bi ostavio nebeskoplave na petoj poziciji.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno