14 C
Vinkovci
Srijeda, 9. listopada 2024.

Nakon Star Warsa Britanac John Boyega glavna uloga u nastavku Pacific Rim

Više od autora

- vl promo-

f_john-boyega_glavna-uloga_pacific-rim-2_ST

Glumac je nedavno obznanio svoje planove u bliskoj budućnosti. Naime, dodijeljena mu je uloga u filmu ‘The Circle’, novom ostvarenju redatelja Jamesa Ponsoldta koje predstavlja ekranizaciju istoimene novele Davea Eggersa iz 2013. Osim ovoga, Boyega će posuđivati glas karakteru Bigwig u BBC / Netflix animiranoj mini seriji Watership Down.

Također, Deadline je nedavno objavio da mu je dodijeljena i glavna uloga u nastavku filma ‘Pacific Rim’, kojega ovog puta neće režirati Guillermo del Toro. Boyega će glumiti sina oficira Raleigha Becketa kojeg je u originalnom filmu portretirao engleski glumac Idris Elba.

Nastavak će režirati Steven S. DeKnight i predstavljat će njegov dugometražni debi. DeKnight je ranije radio kao kreator serije Spartacus, a bio je uključen i u kreiranje prve sezone Marvelove serije Daredevil.

Prije nego što je postao zvijezda sedmog filma Star Wars franšize, Boyega je debitirao u sci-fi komediji ‘Attack The Block’. Pojavljivao se i u nigerijskoj drami ‘Half Of A Yellow Sun’, u drami ‘Imperial Dreams’, a ostao je upamćen i kao Chris Tanner iz TV serije ’24: Live Another Day’. [Filmofil.ba]

TRAILER: PACIFIC RIM

Povezani članci

- vl promo-


Posljednje objavljeno