18 C
Vinkovci
Subota, 4. svibnja 2024.

Cassey Affleck dobio glavnu ulogu u neobičnom filmu My Abandonment

Više od autora

- vl promo-

f_casey_affleck_my-abandonment_glavna-uloga_ST

Prema pisanju filmskih portala, američkom filmskom glumcu i redatelju Caseyu Afflecku dodijeljena je uloga u ekranizaciji novele ‘My Abandonment’ kojeg je 2009. objavio Peter Rock.

Roman je inspiriran istinitim događajima koji se fokusira na trinaestogodišnju tinejdžericu Caroline. Ona živi sa svojim ocem Forest Parku, javnom gradskom parku u Tualatin planinama koje se prostiru zapadno od Portlanda (Oregon). Oni žive u pećini, kupaju se u obližnjem potoku, koriste improvizirani septički sistem i uzgajaju voće i povrće. Jednom tjedno odlaze u kupovinu namirnica i uklapaju se u civilizaciju.


Cijeli njihov svijet okreće se naglavačke kada ih slučajno otkrije osoba koja je džogirala. Od tog trena, Caroline postaje rastrgana između odanosti svom ocu i mogućnosti da živi novi i normalan život.

Film će režirati Debra Granik, poznata po drami ‘Zimska kost’ (2010), a koja je scenarij napisala u suradnji sa Annom Rosselini. Rossellinijeva je ujedno i producentica filma zajedno sa Lindom Reisman i Anne Harrison.

Mlađi brat Bena Afflecka, Casey, prvo je ime glumačke postave. [Filmofil.ba]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno