23 C
Vinkovci
Utorak, 30. travnja 2024.

Neno Belan & Fiumens sviraju pjesme legendarne grupe Đavoli

Više od autora

- vl promo-

m_djavoli_promocija-live-album_vintage_ST

Koncertna promocija dvostrukog izdanja Đavoli ‘Live in Studio M & bonus: Kulušić Live’ održat će se u Vintage Industrial Baru, u četvrtak 29. rujan, s početkom u 21:00 h.

Neno Belan, najveći romantičar na domaćoj pop/rock sceni, autor nekih od najljepših pjesama i jedan od najcjenjenijih glazbenika na ovim prostorima, poziva Vas na emotivno glazbeno putovanje u bolju prošlost. Putovanje naslovljeno, poput njegove pjesme, ‘Pričaj mi o ljubavi’.

Za takvu priču nema bolje od njegove glazbe koju je stvarao s danas legendarnom grupom Đavoli koju će nam u četvrtak 29. rujna odsvirati  Neno Belan & Fiumens uz pojačanje sa saxofonistom Jakšom Kriletićem-Jordesom.


Najavljeni koncert u Vintageu ujedno je i koncertna promocija dvostrukog izdanja Đavoli ‘Live In Studio M & bonus: Kulušić Live’. Izdanje koje će objaviti Croatia Records, iznijet će na vidjelo neke do sada neobjavljene live snimke legendarne grupe.

Stoga, u četvrtak 29. rujna svi putevi vode u Savsku 160 gdje ćemo stajati na kantunu (šanka) i pričati o ljubavi, Bambini, Luciji, o tome kako ona nema nikoga, da li je kasno za nas i dugom toplom ljetu što uskoro će ostati iza nas.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 90 kn potražite u Vintage Industrialu, Kavezu (Savska 160)  te u Dirty Old shop (Tratinska 18). Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 110 kuna.

ĐAVOLI: STOJIN NA KANTUNU [1987]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno