24 C
Vinkovci
Petak, 20. rujna 2024.

Skela pala na radnika i teško ga ozlijedila

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

U posljednja 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirana je jedna teška krađa i dvije krađe u kojima su otuđeni predmeti male vrijednosti za koje se kazneni progon provodi po privatnoj tužbi. U razdoblju od 28. veljače do 1. ožujka u ulici Slavka Kopača u Ceriću provaljeno je u obiteljsku kuću u izgradnji iz koje je otuđeno nekoliko kućanskih uređaja, dvije zračne puške te određena količina bezalkoholnog pića.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom iz Vinkovaca kojeg se tereti za počinjenje kaznenih djela Nedozvoljena uporaba osobnih podataka i Krivotvorenje isprave. Navedeni je sredinom prosinca korištenjem osobnih podataka 31-godišnjakinje iz Mirkovaca napravio lažni ugovor o kupoprodaji motornog vozila kako bi on i još tri osobe (koji su u međuvremenu vozilo kupovali i prodavali) izbjegli plaćanje upravne pristojbe na stjecanje rabljenih motornih vozila u RH na koja se plaća posebni porez.

Jučer se u Vinkovcima, u Ulici kralja Zvonimira, oko 8,30 sati prilikom izvođenja građevinskih radova dogodila nezgoda kada je 57-godišnji djelatnik građevinske tvrtke pomicao aluminijsku građevinsku skelu koja se pritom urušila i pala na njega. Vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u OŽB Vinkovci gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede.

U posljednja 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske zabilježene su tri prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (u Cerni dvije, u Babinoj Gredi jedna).

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno