2 C
Vinkovci
Nedjelja, 4. prosinca 2022.

ABOP s dva singla najavljuju koncert i izlazak EP-a

Više od autora

- vl promo-m_abop_abop_uskoro-u-prodaji

U iščekivanju prvog službenog materijala u režiji PDV etikete, zagrebački kolektiv ABOP / AFTER JE BOLJI OD PARTYJA izbacio je nastupni singl Blue Thunder. Pjesma na najbolji mogući način demonstrira u kojim će nas smjerovima voditi njihovo istoimeno prvo službeno izdanje. Blue Thunder je izvrstan uvod u akrobacije ovih audio trubadura. Također, očekuje nas veliki promotivni koncert 16. travnja u Tvornici kulture kada će materijal biti i službeno dostupan kao 12″ vinilno izdanje, te digitalno.

Prije samo četiri dana objavili se i drugi singl naslovljen Silent Outdoor Meeting a koji će se također naći na skorašnjem prvom službenom izdanju.

Kao i prvi ‘Blue Thunder’, novi singl “Silent Outdoor Meeting” nas vodi kroz isti organski techno zvuk ovog unikata na regionalnoj sceni. To je himna svim onim izgubljenim licima koja u rane jutarnje sate i dalje traže mjesto za zadnji ples, oda za afteraše.

Prvijenac jednostavnog naziva ABOP dolazi sa 4 pjesme. Produkciju potpisuju Ivan Božanić i Erol Zejnilović. Mastering je odradio svjetski poznati techno producent sa zagrebačkom adresom, Petar Dunfov. Iako će ABOP-u ovo biti prvo službeno izdanje, bend je koncertno aktivan i objavljuje kvalitetne audio-video zapise putem društvenih mreža od samog osnutka.

 

AUDIO: Blue Thunder

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno