Aurelia je u 15. kolu 2. HMNL ugostila neugodnu Slatinu i pobijedila 6:2.

Rano vodstvo Aureliji u 2. minuti donio je Robert Nospak, ovozimsko pojačanje, koji je solo akcijom zaključio jedno „pletenje mreže” oko Nikšićevog gola. Uslijedila je čvrsta utakmica nakon čega su gosti u razmaku od jedne minute (od 10. do 11.) s(r)pretnim golovima preokrenuli rezultat u svoju korist. Prvo autogol Nospaka, a zatim i gol Šantića za muk u ekonomskoj sportskoj dvorani.

No, nije to uzdrmalo mladu Šoštarevu ekipu koja je do poluvremena preko Pedića i ponovno Nospaka vratila prednost na domaću stranu.

U drugom poluvremenu Aurelia je imala potpunu kontrolu nad utakmicu i golovima Bertića, Josipovića i na kraju Dekanića visokom pobjedom od 6:2 zaključila 15. kolo te se tako vratila na pobjedničke staze s obzirom na to kako u nastavku prvenstva zaredali tri poraza (Brod 035, Nova Gradiška, Našice). „Smatram da smo jako dobro ušli u susret visokim ritmom dodavanja i agresivnom igrom na loptu, ali dobru igru nismo uspjeli okruniti s više golova. Veseli me pristup iz drugog dijela te reakcije na prekidima iz kojim smo postigli još tri pogotka u drugom poluvremenu”, izjavio je trener Aurelije i istaknuo golobradog kadeta Filipa Josipovića koji je, uz jako dobru i zrelu odigranu utakmicu zabio i svoj prvijenac za seniore ove sezone.

Sutra svoj susret 15. kola igra MNK Vinkovci u novoselskoj dvorani, a protivnik Vinkovčanima je kvalitetna ekipa MNK Broda. Očekuje nas sadržajna i dobra utakmica u kojoj se nadamo da će bodovi ostati u Vinkovcima.