16 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Autorski prvijenac Waking up jazz fusion trija More Love Ensemble je u prodaji

Više od autora

- vl promo-Waking Up, prvi studijski album sastava More Love Ensemble, donosi 6 skladbi; četiri koje autorski i aranžerski potpisuju članovi sastava, te dvije odabrane iz bendovog repertoara tradicionalnih i gospel pjesama.

Sastav, samoprozvanog baseless fusion koncepta, čine autorica i vokalistica Melita Lovričević (HR), klavirist i aranžer Petar Ćulibrk (HR), te bubnjar i aranžer Enos Kulger (SLO), redom afirmirani kako u samostalnoj karijeri, tako i u drugim projektima, a 2017. godine, također za Aquarius Records izdaju svoj prvi LIVE album crossover glazbe ‘More Love To Tchaikovsky’, svirajući na festivalima, muzejima, kazalištima i klubovima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Za potpuni zvuk na prvom singlu sa ‘Waking Up’ albuma, ‘Thoughts Of You And Blue’, kao posebni gost pridružio im se renomirani i svestrani gitarist Mario Igrec, i to na arapskoj lutnji.

‘Buđenje’, idejna vodilja za stvaranje svijetlog i lakog zvuka ovog albuma , izražena je kroz tekstove, melodije i interpretaciju ovih glazbenih istraživača, koji slušateljima donose svojevrsni soundtrack nekih svojih dosadašnjih iskustava, razmišljanja, spoznaja i emocija, pozivajući ih da i sami slušanju i življenju pristupe otvorenih očiju i srca, te bez straha plove zvučnim valovima slobodnih umova i duša.

Od danas vani je i novi video uradak za pjesmu ‘Snovi koraljni’ redatelja Filipa Borellija.


Misaona renesansa uz dozu ljubavi na pravim mjestima!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno