Foto: Banana zvuk press
Splitski glazbenici koji stoje iza projekta Banana Zvuk nakon Re-shake kompilacije i autorskog singla OPG potpisuju novi remix. Početak 2021. godine obilježava nova suradnja s Reperom iz sobe u obliku reggae remixa singla “Dobro san”. “Dobro san” je dostupan na besplatno preuzimanje uz donaciju, a donacije će biti preusmjerene zakladi Solidarna – zaklada za ljudska prava i solidarnost koja će novac raspodijeliti građanima Petrinje i Sisačko-moslovačke županije općenito koji su pogođeni razornim potresom.
Remix potpisuje u ime Banana Zvuka, Luka Barbić i Ivan Yuri Jurić a mix i mastering Luka Barbić. Originalni teks i glazbu pjesme “Dobro san” potpisuje Ivan Grgić tj. Reper iz sobe.
Evo što na sve kažu iz Banana zvuka: “U ovakva čupava vrimena svako ima svoje načine za nosit se s izazovima. Naš Čovik Reper iz sobe nam je svojim savjetima i primjerom pomoga da se saberemo. Nismo mogli odolit da njegove savjete ne upakiramo u našu robnu razmjenu. Nama je naša Roba najveći oslonac i njen protok nam je iznimno važan za preživljavanje izazovnih momenata. Pošto u našoj blizini postoje Ljudi kojima je trenutno od potribe dat ruke da budu dobro odlučili smo se aktivno uključit s onim šta najbolje znamo i najviše volimo. Daj ruke u protoku Robe i na taj način poguraj naše Čovike i Čovice kojima je ova trešnja neugodnih frekvencija otežela da budu dobro. Dobro je činit i širit dobro pa u ovaj lanac dobra ulažemo dobru volju i Robu.”