20 C
Vinkovci
Petak, 31. ožujka 2023.

Begonja, Mijatović i Kozić odnijeli pobjedu u odbojci na pijesku u Jarmini

Više od autora

- vl promo-

Četvrtog, ujedno i zadnjeg dana Dana sporta u Jarmini 2022., održan je turnir u odbojci na pijesku. Nakon napete i neodlučne završnice, prvo mjesto osvojila je ekipa Klipače, a činila su je trojica Privlačana: Davor Begonja, Antonio Mijatović i Tiša Kozić.

„Polufinale je bilo teško, osvojili smo ga, ušli u finale. Normalno, očekivali smo pobjedu kad smo prošli u finale. Bilo je teško, gubili smo drugi set 13:6, uspjeli okrenut, došli do trećeg seta i evo ponosni smo što smo uspjeli osvojiti turnir”, rekao je pobjednik Antonio Mijatović. Drugo mjesto osvojila je ekipa Nino, dok je treće mjesto pripalo ekipi Bolji.

„Prve tri ekipe dobile su pehare. Prvo mjesto osvojilo je i novčanu nagradu, dok je drugo mjesto dobilo dvije butelje vina”, objasnio je Ivan Škof, jedan od organizatora te član DSR „Sportancije”.

Foto: Sportancija

Natjecanje je počelo u 11 ujutro kada su utakmice odigrale ekipe DK3 i Sportska udruga Privlaka, a zadnja utakmica odigrana je u večernjim satima. Igralo se na dva dobivena seta, a jedan set igrao se do 15 bodova. Na turniru su, uz Jarminčane, sudjelovale i ekipe iz okolnih mjesta kao što su Tordinci, Vukovar, Vinkovci te Privlaka.

„Bilo je lijepo. Zahvaljujemo se cijeloj Jarmini na pozivu i dobrodošlici. I mi njih pozivamo na naš turnir u Šumici da se prijavi što više ekipa“, pozvao je Mijatović Jarminčane te obećao da dolaze i iduće godine obraniti titulu. Održavanje turnira iduće godine obećao je i Škof.


„Drago nam je da je kvalitetan sport bio prisutan u našem mjestu. Svakako je ovo jedan turnir koji će se zasigurno nastaviti održavat”, izjavio je.

Foto: Sportancija

Unatoč velikoj vrućini, atmosfera na terenu i van njega je bila vesela, a uzbudljive utakmice pratio je i popriličan broj gledatelja. Nakon četiri dana prepunih sportskih događanja, gledatelji, ali i organizatori zadovoljni su viđenim.

„Zasigurno da smo kao udruga zadovoljni podrškom te popraćenošću naših sportskih dana. Ovom prilikom bi se zahvalio kao član Sportancije svim članovima udruge te svim volonterima”, izjavio je Škof.

DSR „Sportancija” nastavlja s radom, a u pripremi je i još nekoliko događanja.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno