Airsoft udruga Ixodes Vinkovci i ove godine organizira međunarodni događaj pod nazivom Cibalia Airsoft Expo. Ovaj događaj je već zauzeo svoje mjesto u kalendaru airsoft događanja u Republici Hrvatskoj, pa tako i u regiji. Cibalia Airsoft Expo u budućnosti ima tendenciju rasta u regionalni međunarodni sajam opreme gdje će se okupiti veliki broj proizvođača, prodavača i izlagača. Stoga, organizatori ulažu velike napore i trud kako bi upravo to i postigli. U dosadašnjem periodu ostvareni su mnogi kontakti i postoje stalni upiti o mogućnosti sudjelovanja na Cibalia Airsoft Expo, a s obzirom na navedeno bit će osiguran dovoljan prostor za sve izlagače. Neizmjerno su zadovoljni što je prošlogodišnji Cibalia Airsoft Expo postigao odlične rezultate uz podršku naših sponzora, velikog broja izlagača i posjetitelja.

Na ovogodišnjem Cibalia Airsoft Expo očekuje vas nekoliko novosti. Cibalia Airsoft Expo postaje sajam airsoft opreme, lovačke opreme, opreme za streljaštvo, opreme za boravak u prirodi i zaštitne opreme. Smatramo kako airsoft u sebi objedinjuje opremu koja se koristi u gore navedenim aktivnostima i na ovaj način ţelimo povezati iskustva svih proizvoĎača, prodavača, izlagača i na kraju krajnjih korisnika na jednom mjestu. Također svaki od posjetitelja ima priliku upoznati se s novitetima koje proizvoĎači nude i isprobati svaki artikl uţivo. Proizvođačima, prodavačima i izlagačima gore navedene opreme otvara se tržište i povećava potražnja za takvom opremom.

Program sajma ove godine bit će popunjen raznim prezentacijama opreme, predavanjima i pokaznim vježbama za posjetitelje svih dobnih skupina neovisno o interesu. Proizvođačima, prodavačima i izlagačima se pruža prilika predstaviti svoj proizvod i eksponat uživo, ne oviseći o uskom krugu ljudi koji se isključivo bave aktivnostima gdje se takva oprema koristi.

Spektar posjetitelja je raznolik kao i proizvoda na sajmu. Proizvođači, prodavači i izlagači kao i i posjetitelji imaju priliku preporučiti svoje proizvode novim ciljnim skupinama.

Cibalia Airsoft Expo će se odvijati u Vinkovcima na prostoru pješačke zone, odnosno na Trgu bana Josipa Šokčevića. Svi ostali popratni događaji bit će naznačeni u programu s vremenima i mjestom odvijanja.

Program Cibalia Airsoft Expo i raspored događanja

Subota 13. srpnja 2019.

Pješačka zona Vinkovci, Trg bana Josipa Šokčevića 10,00 sati – otvorenje sajma za posjetitelje

-11,00 sati – svečano otvorenje sajma 11,30 sati – obilazak sajma s uzvanicima
-15,00 sati – svečano zatvaranje i podjela zahvalnica 16,00 sati – svečani ručak za sudionike sajma

Pikov Stan, Vinkovci

17,00 sati – airsoft natjecanje u taktičkom pucanju Pikov Stan i šuma Ljeskovac, Vinkovci

19,00 sati – okupljanje i dolazak sudionika airsoft susreta 21,00 sati – početak noćnog dijela susreta

02,00 sati – završetak noćnog dijela susreta

Nedjelja 14. srpnja 2019.

Šuma Ljeskovac, Vinkovci

08,00 sati – početak airsoft susreta

16,00 sati – završetak susreta, proglašenje pobjednika tombola s nagradama 16,30 sati – svečani ručak za sudionike susreta

“Nadamo se kako će nam airsoft timovi, klubovi, udruge i pojedinci iz Republike Hrvatske i regije, veliki dio proizvođača, prodavača i izlagača gore navedene opreme, kao i svi ostali partneri dati podršku svojim sudjelovanjem. Ako želite sudjelovati na Cibalia Airsoft Expo, a prije donošenja odluke o sudjelovanju pratite organizatore na Facebook stranici Cibalia Airsoft Expo. Nakon što svi detalji budu usklađeni aktivirat ćemo i web stranicu sa svim dodatnim informacijama”, poručuju iz Udruge.