33 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 27. lipnja 2022.

Dan otvorenih vrata posebnih odjela OŠ “A. G. Matoš”

Više od autora

- vl promo-
U Vinkovcima je u četvrtak, 3. svibnja, obilježen Dan otvorenih vrata posebnih odjela Osnovne škole “A. G. Matoš”.

Učenici posebnih odjela su uz pomoć učitelja i pomoćnika pripremili priredbu u kojoj su pokazali kako znaju i štoviše, uživaju u pjesmi, plesu, recitaciji i glumi. Manifestacija je bila otvorena za sve učenike redovne nastave te članove obitelji i prijatelje. Također, učenici, učitelji i pomoćnici u nastavi ugostili su s posebnim zadovoljstvom i prijatelje iz Centra za rehabilitaciju “Mala Terezija”, Dječjeg doma sv. Ana, OŠ Josipa Matoša iz Vukovara i Centra za odgoj i obrazovanje “Ivan Štark” iz Osijeka.

Nakon pripremljenog prigodnog programa, gosti su pozvani u obilazak posebnih odjela gdje je postavljena izložba dječjih radova koje su učenici pripremali cijelu školsku godinu. Za učenike i goste organizirana su i natjecanja u različitim starim igrama poput nošenja jaja u žlici, igri “karike na marike”, skakanju u vreći i u dalj s mjesta te povlačenju užeta. Sudionici su bili oduševljeni svojim nastupima te su za iste osvojili prikladne nagrade.

Pošto su proveli sve planirane aktivnosti, učenici su ispratili svoje goste, ne skrivajući zadovoljstvo učinjenim i u želji za ponovnim druženjem nagodinu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno