13 C
Vinkovci
Četvrtak, 11. kolovoza 2022.

Davor Miličević želi i peti mandat u Županji

Više od autora

- vl promo-

Franjo Sorčik
Franjo Sorčik
franjo.sorcik@novosti.hr

Aktualni gradonačelnik Davor Miličević na svibanjskim izborima ide po svoj peti mandat u Županji, potvrdio je to i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Mladen Dogan, a koji je tu dužnost preuzeo prošli tjedan nakon što je novoizabrani predsjednik županjskog HDZ-a Damir Juzbašić, koji je u studenome pobijedio na unutarstranačkim izborima, podnio ostavku. Juzbašić je u ostavci upućenoj predsjedniku ŽO HDZ-a VSŽ-a pojasnio je da se zbog poslovnih obveza, koje zahtjevaju odsustvo iz grada i stalni angažman i na potresom pogođenom području Banovine, ne može posvetiti politici, kvalitetnom vođenju stranke i pripremama za predstojeće izbore.

Županjski HDZ tako će do novih unutarstranačkih izbora voditi Mladen Dogan, koji je u studenome, među novoizabranim članovima GO HDZ-a, dobio najviše glasova.

“Na čelu s aktualnim gradonačelnikom Davorom Miličevićem, koji je bio i predsjednik GO HDZ-a, tijekom četiri mandata u kojima je vodio grad, u Županji smo dobili sve izbore, od lokalnih, parlamentarnih, izbora za Europski parlament do predsjedničkih. Članovi GO HDZ-a nisu imali nikakve zamjerke za njegov dosadašnji rad, dali su mu potporu i jednoglasno donijeli odluku o tome da će Miličević, kao kandidat HDZ-a, ići u izbornu utrku za novi mandat”, rekao je Dogan za Glas Slavonije.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno