3 C
Vinkovci
Utorak, 29. studenoga 2022.

Do neba ime je novog singla osječke Tattve

Više od autora

- vl promo-‘Do neba’ je treći singl s nadolazećeg albuma ‘Svijet kojem pripadam’. Pjesma je originalno napisana na engleskom jeziku od pera autorice Mie Bauković, a preveo ju je Mladen Čarapović. Pjesma je inspirirana vječnom temom – ljubavi.

Na lepršav, nenametljiv i razigran način govori o ljubavi kao o radnji, a ne samo emociji. Drugim riječima, pjeva o ljubavi ne samo u vidu imenice, nego o ljubavi kao glagolu – aktivnosti za koju je potrebno dvoje. Kada su zajedno, dvoje ljubavnika mogu učiniti sve što god hoće – samo nebo im je granica. U tome je sadržana sama poanta pjesme i poruka slušatelju.

Videospot je snimljen u proljetnom ugođaju, što adekvatno simbolizira tematiku buđenja ljubavi u nama, oslikanu lepršavim slikama buđenja prirode. Redatelj spota je Olivier Tomečak,  a asistent Marko Balaži.

Pjesma ‘Do neba’ snimana je tijekom siječnja i veljače u studiju ‘Homeland’ u Bizovcu kod Osijeka. Za glazbu su zaslužni Mia Bauković, Darko Velić, Darko Šušovček, Dejan Bogunović, Mladen Mamić i Mladen Čarapović, za audio produkciju Aleksandar Stanković,  a za koprodukciju i aranžman Mladen Čarapović i Darko Velić. Engleski original ove pjesme objavljen je pak na Tattvinom albumu iz 2007. godine.

Za šminku i haljine je zaslužna Kristina Majksner iz ‘Kadamba’ dizajna, nakit je Chic Art Jewelery by Vlatka Koržinek, a s frizura by Ines Levakov ‘In styling’.

TATTVA FT. ANAMARIJA: DO NEBA [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno