Drugo izdanje “GastRo A” za proizvođače i ljubitelje kobasica i kulenove seke

|

- Advertisement -

Nakon uspješne premijere prošle godine, Općina Andrijaševci i ove godine organizira manifestaciju GastRo A, posvećenu ljubiteljima tradicionalnih suhomesnatih proizvoda. Ove godine održat će se drugo izdanje, a organizatori su već objavili poziv za sve zainteresirane proizvođače kobasice i kulenove seke da se prijave i predstave svoje proizvode.

Pozvane su sve pravne i fizičke osobe s odgovarajućom registracijom za prodaju prehrambenih proizvoda da se prijave najkasnije do 31. ožujka. Prijava treba sadržavati:

  • Naziv pravne/fizičke osobe
  • Naziv proizvoda
  • Kontakt broj

Dostaviti se mogu putem e-mail opcina-andrijasevci@vk.htnet.hr, telefona 032/225-400 ili osobnim dolaskom u prostorije Općine Andrijaševci.

Manifestacija je zamišljena kao prilika za promociju kvalitetnih domaćih proizvoda, ali i kao poticaj za jačanje lokalne proizvodnje i vraćanje interesa za svinjogojstvo, posebno nakon izazova s Afričkom svinjskom kugom.

Na prvom izdanju GastRo A sudjelovalo je 49 proizvođača, s 24 uzorka kobasica i 25 uzorka kulenove seke. Najbolje ocijenjeni proizvodi došli su iz PG Janko Čuha iz Soljana, koji je osvojio titulu šampiona u obje kategorije, s 90,04 bodova za kobasicu i 91,66 bodova za kulenovu seku.

S obzirom na prošlogodišnji uspjeh, drugo izdanje GastRo A svakako je događaj koji ljubitelji slavonske gastronomije ne bi smjeli propustiti!

Foto: Općina Andrijaševci
- Advertisement -

Zadnje objave

Plinara istočne Slavonije d.o.o.

Radno vrijeme blagajne Vinkovci-Županja

PON – PET od 7:30 do 14:00h
Besplatni broj za hitne intervencije
od 0 do 24h
0800 304 336

Pregled privatnosti

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.