21 C
Vinkovci
Subota, 13. kolovoza 2022.

Frontmen njemačke grupe In Extremo Michael Rhein gostuje u pjesmi Manntre

Više od autora

- vl promo-


Pjesma ‘Meridian’ najavni je singl novog istoimenog albuma grupe Manntra koji će biti u prodaji krajem rujna ove godine.

Ovaj bend postaje sve poznatiji i izvan Hrvatske, a veliku čast su dobili kada im je Michael Rhein odlučio gostovati u pjesmi ‘Meridian’. Čast je bila još veća jer je Michael svoje dionice u pjesmi na svoj zahtjev otpjevao na hrvatskom jeziku.

„Izuzetna nam je čast bila u pjesmi ugostiti Michael Rheina, inače frontmena Njemačke mega atrakcije In Extremo. Michael i cijeli bend su naši dugogodišnji prijatelji s kojima nije rijetkost provoditi lude dane i noći na Murteru. Rijetkost je da neka strana zvijezda otpjeva tvoju pjesmu na domaćem jeziku. Volimo reći da ovo možda nije nešto najveće što se dogodilo Hrvatskoj rock glazbi, ali je sigurno jedan zanimljiv dio povijesti koji će s vremenom dobiti sve veću težinu. Michael i ekipa iz In Extrema su za nas jako puno napravili i otvorili nam cijelo zapadno tržište. Sada, zahvaljujući njima imamo više fanova i ljudi koji znaju za nas iz inozemstva nego iz Hrvatske, što je za bend koji pjeva isključivo na materinjem jeziku neočekivani rasplet događaja.“ – ponosni zbog suradnje rekli su dečki iz benda

Manntru pratite na njihovom facebooku i na službenoj stranici www.manntra.hr.

MERIDIAN ft. MICHAEL RHEIN [AUDIO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno