19 C
Vinkovci
Subota, 20. kolovoza 2022.

Geostorm i Kingsman: Zlatni krug – novo na videu

Više od autora

- vl promo-


S obzirom na nezaustavljivost Menartovaca u objavi najnovijih filmskih hitova na DVD-ima i BluRay-evima, primorani smo u skladu s tim i mi požuriti s ‘informiranjem svekolikog pučanstva’, o onom što nam spomenuti domaći distributer pruža u svojoj ponudi.

Ovog puta ćemo se pozabaviti s dva naslova, apokaliptičnim Geostormom te nastavkom Tajne službe – Kingsmenima: Zlatnim krugom.

GEOSTORM (2018.)

Redatelj: Dean Devlin

Scenarij: Dean Devlin i Paul Guyot

Glavne uloge: Gerard Butler, Jim Sturgess, Abbie Cornish, Alexandra Maria Lara, Daniel Wu, Eugenio Derbez, Andy Garcia, Ed Harris…

Originalni naslov: Geostorm, 2017.

Video distribucija: Menart, 2018.

Nakon niza prirodnih katastrofa koje su zaprijetile našem planetu, svjetski vođe okupili su se kako bi stvorili mrežu satelita za kontrolu globalne klime i sigurnost ljudi. Međutim, nešto je pošlo po zlu – sustav izgrađen kako bi zaštitio Zemlju, sada ga napada. Dva brata će morati riješiti kvar prije nego sateliti za kontrolu vremenskih uvjeta stvore Geostorm – oluju epskih razmjera koja će u par sati izbrisati sve i svakoga na Zemlji.

Producent i scenarist filma ‘Dan nezavisnosti’, Dean Devlin, donosi nam ovaj akcijski, znanstveno fantastični triler globalne katastrofe s Gerardom Butlerom, Abbie Cornish, dobitnikom nagrade Oscar Edom Harrisom, Jimom Sturgessom i Andyjem Garciom u glavnim ulogama.

Butler glumi Jakea, znanstvenika koji zajedno sa svojim bratom Maxom, kojeg glumi Sturgess, mora riješiti problem koji stvaraju sateliti stvoreni da štite Zemlju. Cornish je u ulozi tajne agentice, Garcia je Predsjednik, a Harris Ministar vanjskih poslova.

 

KINGSMAN: ZLATNI KRUG (2018.)

Redatelj: Matthew Vaughn

Scenarij: Jane Goldman i Matthew Vaughn

Uloge: Taron Egerton, Mark Strong, Colin Firth, Julianne Moore, Halle Berry, Jeff Bridges, Michael Gambon, Channing Tatum, Elton John…

Originalni naslov: Kingsman: The Golden Circle, 2017.

Video distribucija: Menart, 2018.

Nakon velikog uspjeha filma Kingsman: Tajna služba iz 2015. godine stiže novi nastavak Kingsman: Zlatni krug redatelja Matthewa Vaughna.

Taron Egertonom se vraća u ulozi Eggsyja, Colin Firth se vraća iz mrtvih, a špijunske uloge su dobili i Channing Tatum, Halle Berry, Pedro Pascal, Jeff Bridges, Vinnie Jones te Elton John.

Kingsman: Tajna služba, uveo vas je u svijet Kingsmana – nezavisne, međunarodne obavještajne agencije, čiji je glavni cilj održati svijet sigurnim. U novom nastavku naši junaci se suočavaju s novim izazovima. Kada njihovo sjedište bude uništeno,  njihovo putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom Statesman, koja datira iz vremena kada su obje agencije osnovane. U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dvije elitne agencije će se morati udružiti kako bi pobijedili nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja…

Od novih Menartovih naslova koji su se pojavili unazad 10-ak dana još su dva odlična naslova; prpošni akcijski Vozač (Baby Driver, 2017.) s fnatastičnim soundtrackom te mračni triler Joa Nesboa Snjegović (The Snowman, 2017.) no o oni su rezervirani za našu stalnu rubriku tjedna. Više o ‘Snjegoviću’ donosimo već u ovaj četvrtak.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno