Grad Vinkovci i Novosti.hr donosi vam popis svih koncerata u Vinkovcima*

Na Rimskim danima i Beeram Domaće 1. i 2. lipnja nastupit će Hladno pivo i Belfast food.

Vinkovačko ljeto

koje traje od 22. lipnja do 6. kolovoza 2018.započet će s našom Veky i Miom Dimšić, a nastupit će još Damir Kedžo, Zsa Zsa, Sing song swing. 28. lipnja Udruženje manekena Loreena organizira Vinkovci fashion night – Kolekcija proljeće/ljeto.

14. srpnja tradicionalni koncert pripremaju članovi KUD-a Šumari povodom Dana grada. Središnji koncert 20. srpnja već najavljena zvijezda- Petar Grašo, a dan nakon njega na Moto susretima u Vinkovcima Jura Stublić & The Film !

5. kolovoza za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti koncert će održati Najbolji Hrvatski tamburaši!


Na velikom video zidu moći ćete pogledati utakmice Hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu te finalnu utakmicu prvenstva (možda i kockaste), a za sve ljubitelje dobrog filma organizirali smo i Kino na otvorenom u parku od 27. do 29. srpnja!

U tijeku je i javni poziv za izlagače i ugostitelje na Vinkovačkom ljetu te pozivamo sve koji žele imat svoju kućicu ili štand za gore navedene događaje da se na vrijeme pribilježe, sve detalje pronađite na www.vkljeto.com.

Vinkovačke jeseni

koje ove godine traju od 7. do 16. rujna koncertne večeri otvoriti će Giuliano 7. rujna.
Na 10. po redu Hip-Hop na Orionu 8. rujna u šatoru nastupiti će TBF, dok će u nedjelju 9. rujna koncert održati Klapa Cambi. U ponedjeljak 10. rujna pod šatorom Vinkovačkih jeseni održat će se Modna večer Udruženja manekena Loreena. Pod šatorom zatim nastupit će i Zlatko Pejaković, Joško Čagalj Jole i Ivan Zak! Na završnom tamburaškom vikendu nastupiti će Zvonko Bogdan, Slavonske lole i Tamburaši za dušu.

  1. prosinca 2018. paljenjem prve svijeće započinje Advent u Vinkovcima, a program ćemo za sada ostaviti za neki drugi put :).

*organizator zadržava prvo izmjene i dopune programa