21 C
Vinkovci
Subota, 13. kolovoza 2022.

Ivana Kindl predstavila novu autorsku pjesmu koja se zove Ima nade

Više od autora

- vl promo-


Nakon odličnog prijema pjesme ‘Sve istine i laži’, koja je nekoliko mjeseci bila unutar HR Top 40 liste najemitiranijih domaćih singlova u radijskom eteru, kao i nagrade ‘Svijet diskografije’ HR2 radija za Hit mjeseca, Ivana Kindl predstavlja novi singl – autorsku pjesmu ‘Ima nade’, koju uz nju supotpisuje i njen životni partner, basist i producent Alen Križaj.

‘Pjesma je atmosferom svojevrsni nastavak na prethodni singl, sanjivog prizvuka i čvrste poruke. Govori o ‘čišćenju’ od loših međusobnih odnosa i pronalasku vjere u sebe’, otkriva Ivana Kindl.

Kako je već naglašeno, Ivana je zaslužna za tekst, glazbu i aranžman pjesme, dok se Alen Križaj uz glazbu i aranžman pobrinuo i za produkciju, a čitav materijal snimljen je u zagrebačkom Morris studiju. Pjesma trenutno plovi radijskim eterom, dok su digitalna objava i prateći videospot zakazani za 30. ožujka ove godine.

Pred Ivanom Kindl svakako je vrlo uzbudljivo i produktivno razdoblje, jer uz objavu novog singla najavljuje i svoj koncertni povratak – naime, u zagrebačkom klubu Sax! će 3. svibnja 2018. održati svoj iščekivani samostalni koncert! Detalji o tom nastupu slijede uskoro.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno