- Tekst se nastavlja ispod oglasa -
Nakon odlično primljenog prvog singla “Girlfriend”Je Veux polako, ali sigurno slaže kockice svoga albuma predstavljajući izuzetnu pjesmu “Beautiful”.
“U rutini života nažalost često izgubimo osjećaj za ono stvarno bitno i zaboravimo koliko je život zapravo lijep u svoj svojoj punini i izazovima. Beautiful je mali podsjetnik meni samoj o toj ljepoti oko mene i mala meditacija, zahvala, koja me vraća u centar bitnih stvari ili barem to pokušava” – tim riječima je novu pjesmu predstavila Je Veux.
Je Veux: spot “Beautiful”, 2019. | Foto: Marko Petrović
Uz Željku Veverec, kao autoricu i pjevačicu, je i njezina iskušana ekipa Toni Starešinić na klavijaturama i Đuro Dobranić za bubnjevima. Za mix i produkciju pjesme zaslužan je Janko Novoselić, dok je master napravio Petar Dundov. Je Veux od prvog singla prati i jak vizualni identitet, a izvrstan “šumski” spot režirao je Dalibor Barić uz vjernog pratitelja iza kamere Marka Petrovića.
Singlom “Beautiful” kraju se približava rad na debitantski album Je Veux, putovanje kroz njezine strahove i veselja, naziva “I Glow”.