23 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 15. srpnja 2024.

Judo klub Olimp uzeo dva zlata, četiri srebra i pet bronci na Sakura Kupu

Više od autora

- vl promo-

Sveta Nedelja proteklog je vikenda ugostila međunarodni Sakura Kup na kojem je nastupilo 629 natjecateljica i natjecatelja iz 49 klubova iz Hrvatske, Ukrajine, Slovenije te Bosne i Hercegovine. Odlične uspjehe i ovoga puta ostvario je Judo klub Olimp.

Boje kluba branilo je 18 natjecateljica i natjecatelja u uzrastima do 10, 12, 14 i 16 godina. Mladi i talentirani članovi osvojili su dva zlata, četiri srebra i pet brončanih medalja, kao i po dvije pete i sedme pozicije.

Marta Markota ponovno je uzela zlatno odličje, a pridružila joj se i Nika Potesak. Ovoga puta kući su se sa srebrom vratili Ema Markota, Dorijan Patrčević, Mihailo Zavođa i Dora Kordić, dok su do brončanog odličja uspješno stigli Matej Markota, Tena Segat i Dea Smolčić. Blizu medalje bili su Sonja Krtić Landeka i Ana Vrus, koje su svojim borbama zauzele petu poziciju, a sedmoplasirani su na kraju bili Tomislava Farago i David Jakuš. Bez plasmana na natjecanju u Svetoj Nedelji završili su Karlo Škrobo, Dorijan Dorić i Luka Šarić.

Članove Judo kluba Olimp i ovoga puta uspješno su vodili treneri Blaženka i Zvonimir Markota.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno