28 C
Vinkovci
Utorak, 23. srpnja 2024.

Junaci „Večernje škole“ u petak u Vukovaru!

Više od autora

- vl promo-

Junaci Večernje škole predvođeni Željkom Pervanom ovog tjedna nastavljaju turneju po Slavoniji i s predstavom „Posljednja Večernja“ stižu u Vukovar, u petak, 24. ožujka u Sportsku dvoranu „Borovo Naselje“ u 19,59h.

„Spremamo vam, kao i uvijek, osvrte na današnjicu, naravno, svatko iz svoga kuta i svoga lika! Fokus nam je na procesima, na ponašanju i odnosima među ljudima. Rođenje, odrastanje, ljubav, zavist, žudnje, ambicije…“ naglašava Željko Pervan ususret dolasku u Vukovar.

Profesor Maksimilijan Jure Kučina i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) ove nedjelje u grad na Dunavu u petak donose dvosatni spektakl, s urnebesno smiješnim angedotama i skečevima, a neće izostati ni pjesme.

Na oproštajnoj turneji, dečki iz Večernje škole obići će oko dvadesetak gradova, a u svakome gradu publiku čekaju iznenađenja i dodani skečevi koji se dotiču specifičnosti svakog dijela Hrvatske u koju predstava dolazi. Tako su prošlog tjedna na tapeti bili Dalmatinci, s gostovanjima u Zadru i Splitu, a sada su na redu Slavonci!

„Duhovit se ne može postati, ali se ne može ni prestati biti duhovit!“ tvrdi Pervan, a on je, bez pretjerivanja, zajedno sa svojim učenicima u ovoj „Posljednjoj Večernjoj“ možda i duhovitiji nego ikada do sada!

Inače, samo dva dana nakon Vukovara, dečki će predstavu zaigrati i u Požegi, u nedjelju, 26. ožujka, a nakon Požege, uskoro stižu i u Našice!

Ulaznice za predstavu u Vukovaru mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno