12 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. travnja 2024.

Kad bi samo znao novi je singl grupe Auguste kao najava novog studijskog izdanja

Više od autora

- vl promo-

Gordana Marković i Ivana Lulić, dvije talentirane kantautorice koje stoje iza imena Auguste, predstavljaju novi singl – Kad bi samo znao! Ovom pjesmom ujedno najavljuju i novi studijski album, naslova Daleko od svega, koji će biti objavljen 4. svibnja ove godine!

‘Kad bi samo znao’ prva je pjesma koju smo napisale za ovaj album. Ne treba puno da čovjek bude sretan – ljudi često kompliciraju svoje odnose. Nisu nam potrebne bočice u kojima ćemo čuvati serotonin i endorfin, pa ih vaditi po potrebi. Treba biti zahvalan na malim stvarima i iz dana u dan podsjećati se na vrijednost malih trenutaka koje gotovo uvijek zanemarujemo. Sve je u stavu. ‘Oblake nad nama baš nitko ne drži na uzici.’ – pusti da ih otpuše vjetar. O tome se radi u novom singlu’, otkrivaju Ivana i Gordana.

Album ‘Daleko od svega’ je za djevojke drugo po redu studijsko izdanje i nasljeđuje zamijećen debi-album ‘Sve što je nekada bilo važno’ iz 2015. godine. I na novom izdanju su nastavile suradnju s producentom Tomislavom Šuškom, a u kreiranju materijala pripomogli su im i članovi pratećeg benda, Jerko Jurin, Marko Radić i Mihael Kurjančić.


Novi album donosi ukupno 9 autorskih pjesama Ivane Lulić i Gordane Marković, a na popisu pjesama naći će se i prethodno objavljeni singlovi ‘Ruke’, ‘Trebam malo’ i ‘Prosinac’. Za naslovnicu izdanja, koju su otkrile putem društvenih mreža, zaslužan je Josip Ninković, s kojim djevojke ostvaruju suradnju od samih početaka.

Singl ‘Kad bi samo znao’ od danas plovi radijskim valovima, a objava pratećeg videospota slijedi 4. svibnja, na dan objave albuma!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno