-0 C
Vinkovci
Petak, 27. siječnja 2023.

Kutlićeva ptica poletjela na 90,2 MHz

Više od autora

- vl promo-


Mladi Marko Kutlić rodom je iz Slavonskog Broda  koji je od 2014. frontmen grupe Pravila igre, a za samostalnu karijeru se odlučio 2017. godine. Ovog 27-godišnjaka prepoznajemo po pjesmama „Srce se spasilo”, „Kreni”, „Budiš me” koje svakodnevno puštamo u eteru, dok je pjesma „Srce se spasilo” zasjela na prvo mjesto HrTop40 početkom 2020. godine. Sve su to pjesme s njegovog albuma „U kapi tvoje ljubavi”. U Špici subotom razgovarao je s našim Milanom te nije skrivao uzbuđenje povodom novog singla „Poleti ptico”.

MARKO: Novu pjesmu Poleti ptico radio sam sa svojim, sad već dugogodišnjim suradnikom Aleksandrom Ćubrilom. Naša prva suradnja je bila za moju prvu pjesmu „Srce se spasilo”. On je autor teksta Poleti ptico, ja sam radio glazbu, a Antonio David Perina je sve to lijepo zapakirao. Napravio je odličan aranžman i produkciju. Također, Antonio je student režije pa je radio i spot te držao redateljsku palicu. Dado Marinković je, kao i na svakoj pjesmi do sad, snimio bubanj. Jako sam zadovoljan kako je to sve ispalo, kako to sve zvuči i s prvim reakcijama publike. Hvala svima koji slušaju i vrte pjesmu. Pjesma nije još imala vatreno krštenje što se tiče live svirke, ali bit će dio koncertnog repertoara. Jako je slična obradama koje pjevam. Volim Gibonnija i Urbana, ova pjesma je u tom nekom tonu. Sviram gitaru i nešto malo klavir, ali gitara je glavni instrument kojim se služim i tu nastaju pjesme. Što se tiče Vinkovaca i dolaska, nemam za sada još ništa u blizini, ali pratite moje društvene mreže i tamo će se sve saznati. Bit će mi jako drago da uskoro dođem. Album se trenutno radi, ovo je već peta pjesma i nadam se da će biti tijekom sljedeće godine. Vjerujem da će ljudi imati priliku poslušati skup svih pjesama na kojima intenzivno radimo u zadnje vrijeme.

Budite i danas na 90,2 u emisiji Špica jer nam se u eter pridružuju Splittersi, Detour i Borna Čop te prvi poslušajte novitete radio Vinkovaca.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno