4 C
Vinkovci
Srijeda, 29. studenoga 2023.

Međunarodna kajakaška regata uz Dan grada

Više od autora

- vl promo-

U povodu Dana grada Vinkovaca, kako se bolje pripremiti nego uz Bosut. Udruga Vinkovački lađari i Kajak kanu klub Vinkovci priređuju Međunarodnu kajakašku regatu. Manifestacija se održava u subotu, 16. srpnja od 10 do 15 sati, a očekuje se veliki broj sudionika iz Hrvatske, Srbije i BiH.

Organizator regate je Kajak kanu klub, dok Udruga Vinkovački lađari održava seriju maratona u lađama za mlade, osobe s invaliditetom i profesionalne lađarske ekipe iz cijele Hrvatske.„Čamci i vesla bit će osigurani za sve građane koji god žele sudjelovati, a za potrebe osoba s invaliditetom, Srednja strukovna škola Vinkovci, donirala je deset ručno rađenih prsluka za spašavanje na vodi”, poručuje u ime organizatora profesor Stjepan Sertić.

Foto: Kajak kanu klub Vinkovci

Nadalje, ovogodišnja manifestacija bit će prvo održavanje trka savskih drvenih čamaca, u kojima će sudjelovati muško-ženske ekipe s dva do četiri člana. Uz lađarski program, za okupljene građane pozivaju na brojne popratne zabavne sadržaje, od vožnje gliserom i lađom, preleta sportskih aviona i helikoptera, defilea bajkera, do likovne kolonije na temu Bosuta.

Zanimljivo je da ovoga puta uistinu svi mogu sudjelovati, a čamci i vesla su osigurani.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno