13 C
Vinkovci
Petak, 19. travnja 2024.

MORH raspisao natječaj i oglas za doktore znanosti, nastavnike i namještenike

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Ministarstvo obrane raspisalo je javni natječaj za prijam u državnu službu osam doktora znanosti i nastavnika te oglas za 20 namještenika, objavljeno je na web stranici ministarstva.
Za prijam osam doktora znanosti i nastavnika u službu u Ministarstvo obrane – Oružane snage Republike Hrvatske raspisan je natječaj na neodređeno vrijeme s mjestom rada u Zagrebu i Splitu, dok se 20 namještenika traži za rad u više gradova na području Hrvatske.
Natječaj je raspisan jučer, 12. prosinca, a kandidati mogu prijave poslati u roku od osam dana od objave natječaja u Narodnim novinama.
Osim u oglasu navedenih stručnih uvjeta, kandidati moraju ispunjavati i opće uvjete za prijam u državnu službu koji su propisani odredbom članka 48. Zakona o državnim službenicima te uvjete propisane člankom 34. i 47. Zakona o službi u Oružanim snagama Republike Hrvatske. Također, u Oružane snage Republike Hrvatske u statusu namještenika ne mogu biti primljene osobe za čiji prijam postoje zapreke iz članka 35. Zakona o službi u Oružanim snagama Republike Hrvatske i članka 49. Zakona o državnim službenicima. Namještenici se primaju u službu uz obvezni probni rad od dva mjeseca.

Javni natječaj za prijam u državnu službu u Ministarstvo obrane – Oružane snage Republike Hrvatske na neodređeno vrijemeOglas za prijam namještenika u službu u Ministarstvo obrane – Oružane snage Republike Hrvatske na neodređeno vrijeme

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno