16 C
Vinkovci
Četvrtak, 23. svibnja 2024.

Na 42. izdanje Festivala tenisa dolazi preko 200 natjecatelja iz više od 15 zemalja

Više od autora

- vl promo-

Od sutra do nedjelje na terenima Teniskog kluba Vinkovci na rasporedu je 42. izdanje Festivala tenisa. Ove godine u naš grad dolazi preko 200 natjecatelja iz više od 15 zemalja, a ponovno je, osim sportskog, osiguran i odličan popratni program.

Što se tiče samog natjecanja, igrat će se ukupno u 14 kategorija. Muškarci će igrati u sedam kategorija, a u +30, +40, +50 i +60 kategorijama igrat će se po švicarskom sistemu, što znači da igrači imaju najmanje za odigrati 4 meča. Turnirski sistem igraju rekreativci i parovi, a tako je i u kategoriji dama i mix parova. Također, imaju i tri kategorije pojedinačne konkurencije kod dama, a i tamo će se također igrati švicarskim sistemom.

„Finale je predviđeno za nedjelju, a veliki broj ljudi uključen je u cijeli program organizacije. Trebalo je tu puno rada i truda te pozivam sve da dođu popratiti odličan tenis te da uživaju u zajedničkom druženju”, istaknuo je Domagoj Bubalo, predsjednik Teniskog kluba Vinkovci.


Već danas dočekat će prve goste, službeno otvorenje turnira je sutra navečer, a tijekom večeri program će upotpuniti Caprio band. Za prvi dan festivala pripremljena je odlična ponuda, sve će započeti slavonskim delicijama, za ručak je osiguran fiš i roštilj, dok su za večeru na meniju šaran na rašljama, gavuni, teletina ispod peke te roštilj. Tijekom subote bit će i slavonski čobanac, juneći gulaš, janjetina i pečeni odojak, a nastupit će Ivan Stapić sa svojom glazbenom pratnjom.

Finalni dan je nedjelja, vrlo je izgledno da će vrijeme ove godine biti naklonjeno, tako da ćemo tijekom toga dana saznati one najbolje u svim kategorijama, a svi mogu nastaviti uživati u sarmi, kuhanom mesu i ostatku ponude.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno