27 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Na “Uskrsnom doručku” OPG-ovi prezentirali svoje proizvode

Više od autora

- vl promo-

U palači Srijem u Vukovaru održan je “Uskrsni doručak” u organizaciji Vukovarsko-srijemske županije i Agro-klastera d.o.o. Vukovarsko-srijemske županije. Tom prigodom prezentirani su proizvodi s OPG-ova Vukovarsko-srijemske županije, koji su karakteristični za uskrsno vrijeme.

“Ovo je i svojevrsna podrška našim OPG-ovima u njihovom radu i proizvodnji te okupljanju i plasiranju poljoprivrednih proizvoda”, rekao je župan vukovarsko-srijemski Božo Galić.

Zdenko Podolar, direktor Agro-klaster d.o.o. je rekao kako je ova tvrtka koju je osnovala Vukovarsko-srijemska županija u suradnji s još pet općina povodom nadolazećih uskrsnih blagdana odlučila pripremiti “Uskrsni doručak” načinjen isključivo od proizvoda koji su proizvedeni na njihovim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima.

Ovo je bila odlična prigoda za prezentaciju i promociju domaćih slavonskih proizvoda, upoznavanje s OPG-ovima i time što oni proizvode. Osnaživanje domaćih proizvođača dovodi do svijesti kako je kvaliteta i porijeklo proizvoda ipak primarnije od njihove cijene, što do sada na našim područjima nije bila praksa.

 

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno