20 C
Vinkovci
Petak, 7. listopada 2022.

Nakon velikog uspjeha singla Issues Julia Michaels izbacila novi koji se zove Jump

Više od autora

- vl promo-Sve uspješnija Julia Michaels, koja je publiku diljem svijeta osvojila već svojim debi-singlom ‘Issues’, nastavlja graditi samostalnu glazbenu karijeru i predstavlja svoj novi singl – pjesmu ‘Jump’ (Republic / Universal) realiziranim u suradnji s Trippie Red.

Singl je u Hrvatskoj dostupan u radijskom eteru, putem Deezer i Google Play digitalnih glazbenih platformi, a predstavljen je i Lyric Video.

Singl ‘Jump’ produkcijski potpisuje Nick Monson, dok je za tekst zaslužan njen dugogodišnji suradnik Justin Tranter, koji ujedno supotpisuje i spomenuti singl ‘Issues’. Ovom pjesmom Julia je dala naslutiti i objavu debitantskog studijskog albuma, no detalji još uvijek nisu poznati.

Julia Michaels je u svijet pop glazbe zakoračila 2015. godine, kao autorica brojnih hit-singlova zvučnih glazbenih imena – njen potpis stoji uz niz Billboard Hot 100 singlova, uključujući ‘Sorry’ Justina Biebera, ‘Good for You’ i ‘Bad Liar’ Selene Gomez, ‘Hands To Myself’ Hailee Steinfeld, ‘Used To Love You’ Gwen Stefani

Početkom 2017. godine objavila je iznimno uspješan singl ‘Issues’, te započela nizati uspjeh za uspjehom – u samo godinu dana od početka samostalne glazbene karijere, nominirana je za prestižnu Grammy nagradu (Best New Artist i Song of the Year kategorijama), te se našla u raznim kategorijama dodjela nagrada kao što su American Music Awards, Billboard Music Awards, Teen Choice Awards, MTV VMA…

Od tada je, osim rada na vlastitim pjesmama i objave EP izdanja ‘Nervous System’, ostvarila i gostujuće suradnje s glazbenim imenima kao što su Clean Bandit (I Miss You), Keith Urban (Coming Home), Noah Kahan (Hurt Somebody)… Trenutno se nalazi na europskom dijelu turneje Nialla Horana, gdje nastupa kaosupport act, a krajem svibnja se pridružuje skupini Maroon 5, s kojima će također kao support act biti dio njihovog sjevernoameričkog dijela Red Pill Blues turneje.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno